Barontoo's Blogspot

Welcome on the webblog of Barontoo, the first Belgian blog listed as a WAYMARK. I started this blog in July 2005 in my mothertongue Dutch. But since it is listed as a Waymark I continue to write my comments in English. So take a look at it, post somewhere a comment and do not forget to log it! To do so click on the 1st link in the left frame hereunder and click then on "Visit Waymark (Post log)". Thanks!

Mijn foto
Naam:
Locatie: Brussels, Belgium

Zaterdag 23 juli 2005

Gaan we de 1000ste cache ontmaagden?


Om 9.00 u Vertrok ik thuis om de 1000ste Belgische cache te gaan zoeken. We moesten daarvoor in de streek van Yvoir zijn. Onderweg pikte ik Teofiel op en ter plaatse was ook hh1 op de afspraak. We beslisten één wagen in Bauche te zetten. Om 12.00 u konden we starten aan het beginpunt. Het werd een lange wandeling langsheen het riviertje "Le Bocq" op een oude spoorweglijn. Rond 14.00 u waren we aan het station van Bauche. 't Bleek een restaurant te zijn. Op het terras konden we rustig zitten rekenen genietend van een lokale "Brune".
La Gauloise Brune
Vandaar deden we de WP's aan per wagen. In een tunnel vonden we de volgende coördinaten. Later bleek het WP's te zijn van een andere cache: zonder het te beseffen waren we bezig aan een andere cache te lopen.
Een verkeerd WP!
Gelukkig werden we terug op het juiste spoor gezet door de organisatoren en konden we om 19.00 u "Nr 1000: Last Station" ontmaagden.
Na een lekker avondmaal in een stationnetje aan het eindpunt reden we terug naar Brussel. Ik was thuis om 23.00 u en kon honderd uit vertellen aan N.