Barontoo's Blogspot

Welcome on the webblog of Barontoo, the first Belgian blog listed as a WAYMARK. I started this blog in July 2005 in my mothertongue Dutch. But since it is listed as a Waymark I continue to write my comments in English. So take a look at it, post somewhere a comment and do not forget to log it! To do so click on the 1st link in the left frame hereunder and click then on "Visit Waymark (Post log)". Thanks!

Mijn foto
Naam:
Locatie: Brussels, Belgium

Vrijdag 29 juli 2005

Een vrije dag te Knokke


Gisterenavond zijn we nog gaan eten in Damme. Zoals steeds kozen we "De S...misse" niet alleen omdat er daar een parking bij is maar ook voor de lekkere salades.
Deze morgen zijn we samen eerst en vooral het "Duinenpark" gaan zoeken. Die werd vlug gevonden.
Dan zijn we de Lippenslaan opgelopen tot aan de dijk. Terwijl N. een rokje kocht ontmoette ik er Guido A. Na wat bijgekletst te hebben werder gewandeld tot op de dijk. Daar hebben we OVO en vrouw ontmoet. Op onze terugweg - langs de andere zijde van de straat - nog een jas en twee broeken gekocht.
In "'t Kapiteintje" hebben we lekker gegeten - ik voor 't eerst dit seizoen mosselen - en dan met onze aankopen naar huis voor de siesta. D'as ook vakantie. Om 19.00 u hadden we een afspraak met I. en J. Vooraf nog een cachke gedaan: "De Leeuwin van Generaal Willems". Het werd de eerste cachetocht van Enzo. Hij poseerde dan ook (maar niet gewillig) ...


Bij het verlaten van het park hebben we nog Hammond ontmoet. Het werd een aangename babbel.
Daarna naar de camping voor een glaasje zelf gemaakte sangria. En daarna samen gaan eten. Deze keer nam ik slibtongetjes.
Na het avondmaal nog een wandeling gedaan op de dijk. Het was windstil. De dorst gelest met een Rodenbach ... of twee en dan onze vrienden teruggevoerd naar hun camping. Het was iets voor 2 u als we er in zaten.