Barontoo's Blogspot

Welcome on the webblog of Barontoo, the first Belgian blog listed as a WAYMARK. I started this blog in July 2005 in my mothertongue Dutch. But since it is listed as a Waymark I continue to write my comments in English. So take a look at it, post somewhere a comment and do not forget to log it! To do so click on the 1st link in the left frame hereunder and click then on "Visit Waymark (Post log)". Thanks!

Mijn foto
Naam:
Locatie: Brussels, Belgium

Zondag 31 juli 2005

Vier ontmaagdingen op één zondag!
4 FTF on one Sunday!


Naar gewoonte was ik vroeg wakker. Er lagen vier nieuwe caches in de ruime omgeving rond Leuven. Alle opgaven uitgeprint, de gegevens in mijn GPS gestoken en op weg.
De eerste cache, "Te land te Water?" werd een oppikker zodra men aan de goede kant van het water staat. Het werd een FTF om 8.45 u.
Dan naar 't kasteel van de Rode Ridder in Horst om er zijn schat te zoeken. Een mooie wandeling in 8-vorm van een drietal kilometer zonder problemen en mijn tweede FTF van de dag!
De volgende was een fiestcache (die lag klaar in de koffer): "Fietstocht door Kessel-Lo". Via een backtrack de route afgelegd tot het begon te gieten ter hoogte van waypoint D. Eerst was geschuild en dan recht naar de cache toe die ik kon loggen om 12.15u. Mijn derde FTF op rij!
Na lekker gegeten te hebben had ik geen zin om een siesta te houden. Er lag immers nog een cache te wachten op mij, deze maal zonder de GPS te gebruiken : "Help ik ben ge-cache-napped!". Het werd een mooie wandeling zonder regen. Om 16.15 u kon ik mijn vierde FTF van de dag loggen.
Daarna alle caches van het voorbij weekend gelogd en de vele sites bijgewerkt.
En ... morgen is 't terug werken!!